leuk gezelschap
Eten

Uit eten in Nijmegen?

Enkele vrienden wonen wat verder weg in Nederland. Doordat mijn vrienden en ik ver bij elkaar uit de buurt wonen zien we elkaar daardoor helaas niet veel. Maar omdat we elkaar natuurlijk wel willen blijven zien, spreken we minstens eens per jaar af om uit eten te gaan. Dit jaar zijn we uit eten in Nijmegen geweest. 

sfeervol

Goede sfeer

Omdat vrienden en ik elkaar niet zo vaak zien, proberen we een aantal keer per jaar een datum af te spreken zodat we weer bij elkaar kunnen komen. Vaak gaan we dan een middagje naar een leuke stad toe en vervolgens gaan we vaak wat eten bij een leuk restaurant. Maar wanneer we elkaar weer zien, willen we wel dat dit met een goede sfeer gebeurd. Omdat we dit belangrijk vinden, steken we vaak net wat meer tijd in het zoeken naar een geschikt restaurant.

gezelligheid

Deze keer hadden we gekozen voor Nijmegen. Omdat het vrij centraal in Nederland ligt was het voor iedereen vrij gemakkelijk te bereiken. De keuze voor Nijmegen was al snel gemaakt, iedereen vond het een leuke stad en er was veel keuze aan leuke restaurants. Na een hele poos is de keuze gemaakt en hebben we gekozen om te eten bij Le Steak. Niemand van ons was er ooit eerder geweest, maar we hadden er ontzettend veel zin in. Toen we aankwamen bij het restaurant werden we ook aangenaam verrast. Het restaurant was zeer sfeervol en had een goede uitstraling. De kaart bestond ook uit verschillende soorten gerechten, denk bijvoorbeeld aan seizoensgerechten, vlees- en visgerechten, maar ook vegetarische gerechten. Omdat een van mijn vrienden vegetariër is, vonden we het ook belangrijk dat een restaurant ook vegetarische gerechten op de kaart zou hebben staan.

Het restaurant is ons uitstekend bevallen. De gerechten waren heerlijk en ook de sfeer beviel goed. Het was daarom ook de perfecte plek om mijn vrienden weer eens te zien. Na afloop konden we al snel zeggen dat we snel weer eens uit eten in Nijmegen moesten gaan.