bekijk hier de heerlijke gerechten
Eten

Restaurant La Bonne behoort tot de favorieten van Nederland

Het is geen geheim: er zijn veel Franse restaurants in Nederland. Naar blijkt zijn de Nederlanders dol op de keuken van onze buren in het zuiden. Niet elk restaurant is echter even goed. Een echt goede Franse maaltijd in Nederland eet je bij Restaurant La Bonne.

kreeft

De halve kreeft van Restaurant La Bonne

Het restaurant heeft een zeer diverse kaart om uit te kiezen, of je nu vegetarisch eet, blij wordt van vis of liever een stuk vlees op je bord hebt. Een gerecht waar mensen echter vaker voor terugkomen, is de halve kreeft. Hoewel alle gerechten goed zijn, is deze een aanrader. Dit heeft te maken met de boter. De boter die met de kreeft geserveerd wordt, is huisgemaakt. 

Huisgemaakt is altijd beter

Natuurlijk kan geen enkel restaurant echt elk product zelf maken. En waarom zou je? Een bakker kan nu eenmaal beter broodjes bakken dan een sous chef. Maar sommige dingen moet je echt in eigen keuken maken. Denk daarbij aan sausjes en boter. Gelukkig doen ze dat bij Restaurant La Bonne. Dat verschil proef je, en het is dan ook deel van de verklaring van de populariteit van het restaurant. 

Chef aan huis

Laat je verrassen

Ben je nu helemaal enthousiast geworden? Ga dan eens langs het restaurant en laat je verrassen. Dit kan letterlijk, want ze serveren ook een verrassingsmenu. Kies uit:

  • vier gangen
  • vijf gangen
  • zes gangen
  • een all in arrangement