lekkere koffie drinken
Drinken

Koffie in Den Bosch kopen: hier moet je op letten

Als horecaondernemer moet jij natuurlijk ook koffie kunnen schenken. Dat hoort er helemaal bij in ons land, vooral na de maaltijd of bij het ontbijt. Maar wat voor koffie wil je schenken, en hoe zoek je deze uit? Als jij een ondernemer bent in het Zuiden van het land, dan zul je zien dat er volop keuze is wat betreft koffie in Den Bosch

Ga jij koffie uitzoeken die je wil schenken in je bedrijf? Hier moet je op letten.

koffie zetten

Zorg dat je meerdere soorten in huis hebt

Sommige mensen worden helemaal blij van een lekker sterke espresso na de maaltijd. Anderen drinken elke ochtend een cappuccino met lekker veel melkschuim en suiker. Weer anderen genieten het liefst van een cafeïnevrije latte. Kortom: iedereen drinkt koffie anders.

Als ondernemer wil je dan ook meerdere soorten in huis hebben. Daarbij is het dus niet alleen belangrijk dat je melk, suiker en eventueel zoetjes in huis hebt. Je kunt bijvoorbeeld ook overwegen om verschillende soorten melk in huis te halen, zoals sojamelk voor mensen met een intolerantie voor lactose. Ook kun je zoetjes aanbieden voor wie liever geen suiker eet. Maar ook een cafeïnevrije koffie, een paar verschillende bonen en verschillende afmetingen kunnen je gasten erg blij maken.

wake up

Extra large koffie

Tegenwoordig drinken steeds meer mensen een flinke bak koffie aan het begin van de dag. We zien talloze koffietenten uit de grond komen als paddestoelen waar je kunt kiezen uit drie of zelfs meer maten. Zorg dat je gasten keuze hebben.