aroma-club-logo
Drinken

Aroma club levert de beste koffie

Aroma Club is opgestart door Bart & Tim. Ze merkte dat iedereen steeds vaker op zoek was naar de perfecte koffiebeleving. Ook was de trend in keuze van koffiemachines in de horeca erg populair. De mensen begonnen goede koffie steeds meer te waarderen, daardoor wilde ze de perfecte koffie creëren. De koffie wordt gemaakt van pure kwaliteit bonen. Ze hebben maandenlang gezocht in Zuid en midden Amerika. Hierna hebben ze 5 koffierecepten gevonden. Zo bieden ze iedere koffiedrinker de perfecte smaak. De Aroma Club brandt de koffie volgens de slow-roast methode waardoor de diepste smaken in iedere koffieboon tot hun recht komen. Daarnaast vinden ze de duurzaamheid ook erg belangrijk en hanteren ze de koffie via een volledig CO2 neutraal brandproces en zijn onze koffie’s gecertificeerd (UTZ, Fairtrade & 100% Organic). Eerlijkheid smaakt tenslotte niet alleen het langst, maar ook het best. Ook vinden ze dat de perfecte koffie ontstaan in mix van koffiebonen en koffiemachines, daarom verkopen ze ook de beste koffiemachines

De thema’s

Je kan de koffieapparaten voor veel verschillende dingen gebruiken. Voor op werk, horeca of persoonlijk gebruik. Bij de koffieautomaten hou je met verschillende elementen rekening.

  • De capaciteit waar de koffieautomaat in kwestie over beschikt;
  • De aansluitmogelijkheden die aanwezig zijn;
  • De mogelijkheden op vlak van melk- en cacaoproducten;
  • Het aantal koffiemolens welke in het apparaat zijn terug te vinden;

Ook is het belangrijk om rekening te houden met hoeveel mensen er per dag koffie zullen drinken. Je wilt geen lange wachttijden of storingen in het apparaat.