Tea, please!

IMG_3543

THEE
Thee in de meest pure vorm is natuurlijk losse thee! In Theeschenkerij De Tuinkamer vind je een ruim assortiment aan losse thee. Van witte, groene tot zwarte thee. En theesoorten die passen bij de seizoenen. Maar denk ook aan huisgemaakte ijsthee in de lente en zomer, en ook limonade van getrokken theeblaadjes. Kom ruiken en proeven!

KOFFIE
Ook koffieliefhebbers kunnen in Theeschenkerij De Tuinkamer terecht. We hebben een authentieke brander gevonden, waar gewerkt wordt met de beste bonen en de mooiste blends worden gecreëerd. Waar duurzaamheid en kwaliteit voorop staat. Vers bereid door uw barista!

SAPPEN
Net als bij de thee en koffie wordt ook voor de sappen gekozen voor authentieke en kleinschalige leveranciers. Voor appel- en perensappen, maar ook lichte frisdranken word je verrast door de originele keuze!

IETS LEKKERS ERBIJ
Bij Theeschenkerij De Tuinkamer is er natuurlijk ook iets lekkers bij de thee of koffie. Zoveel mogelijk huisgemaakte – volgens oma’s recept! – lekkernijen, maar ook heerlijke chocolade.

LUNCH
Ook voor lunch kun je vanaf 1 april bij Theeschenkerij De Tuinkamer terecht. We noemen het een lichte lunch, helemaal passend bij de sfeer van de theeschenkerij. Knapperige broodjes, met zorg en aandacht belegd met bijvoorbeeld huisgemaakte tonijn- of eiersalade, Utrechtse grachtenkaas, zalm… Tosti van dikke boterhammen, soms een zelfgemaakte soep. Laat je verrassen door een wisselend en uitnodigend aanbod! Lunch wordt in De Tuinkamer geserveerd tussen 11.30u en 13.30u.

HIGH TEA
Op reservering kan genoten worden van een uitgebreide High Tea in De Tuinkamer (minimaal 4 personen en graag minimaal een week van tevoren reserveren). Beginnen met een lekker soepje en hartige hapjes en sandwiches, genieten van zelfgemaakte scones met clotted cream, jam en lemon curd om af te sluiten met nog een hele stoet aan zoete lekkernijen. Uiteraard begeleid door vele potten heerlijke thee. Last minute genieten van een uitgebreide thee? Dan is er altijd de mogelijkheid van een Afternoon Tea met een selectie van diverse zoete lekkernijen.

In combinatie met de lunch, High Tea, Afternoon Tea of gewoon koffie, thee en iets lekkers naar keuze kan een historische rondwandeling door Oog in Al gemaakt worden. Gidsen van Het Gilde Utrecht vertellen in een uurtje alles over de omgeving van de theeschenkerij. Van het historische pand, het park, tot andere bijzondere gebouwen en waters rond het landhuis. Graag een week van tevoren reserveren – voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier of een email sturen naar welkom@theeschenkerijdetuinkamer.nl

Lees meer over de partners en leveranciers van Theeschenkerij De Tuinkamer.