Je gastvrouw

Tekenen
Ik schenk graag een kopje thee of koffie voor je in!

OPENINGSTIJDEN
Definitief gesloten per 1 april 2017

WIE SCHENKT JOUW THEE OF KOFFIE
“Na 10 jaar marketing & communicatie adviseur in het bedrijfsleven te zijn geweest, begon het te kriebelen. Ondernemen zat er van jongs af aan in, organiseren en gastvrij zijn ook. Een thee- en koffieliefhebber ben ik zelf natuurlijk ook! En dat miste ik in de omgeving van waar ik woon, in Oog in Al. Toen bekend werd dat de locatie vrij kwam was het duidelijk: ik wilde mijn kwaliteiten zoals mensen samen brengen, een luisterend oor bieden, sfeer creëren en leuke nieuwe dingen initiëren op een andere manier inzetten. Mijn eigen theehuis beginnen, om de hoek! Na een ruim een jaar alles op alles zetten om dit waar te maken, is het eind augustus 2015 gelukt. Op de foto straal ik omdat daar wordt vastgelegd dat ik de ruimte kon gaan huren.”

Ik zie je graag bij mij thuis in het theehuis!

Karen van den Besselaar

Karen is zich op dit moment aan het bezinnen op nieuwe plannen. Eerst maakt ze een mooie reis met haar gezin door Italië.

fullsizerender

Op woensdag en donderdag is Kim je gastvrouw: “Na mijn opleiding Toerisme & Hospitality in 2010, veel bijbaantjes in verschillende type horeca, werd mij al snel duidelijk: in deze branche wil ik verder. Sinds drie jaar ben ik op locaties gaan werken, die ik als gast ook het liefst bezoek, plekken waar het ‘welkom’ gevoel bovenaan staat. Uiteraard ben ik een enorme liefhebber van thee en ‘melk’ koffies. En het smaakt allemaal nog lekkerder op een unieke en sfeervolle plek. Inmiddels durf ik uit te spreken dat ik uiteindelijk mijn eigen ‘theehuis’ wil neerzetten – en van wie kan ik dat beter leren, dan van Karen…”

Kim is op 15 april 2017 haar eigen theeschenkerij begonnen: Theeschenkerij De Proeftuin in Boskoop

CONTACT

E welkom@theeschenkerijdetuinkamer.nl

Volg Theeschenkerij De Tuinkamer op facebook

KvK nr 63794802

BTW nr NL141386903B01

VERHUUR
In het landhuis waarin de theeschenkerij is gevestigd, zijn ruimtes te huur voor besloten bijeenkomsten. Contactpersoon is Ybel Dijk, ze is per email bereikbaar: info@landhuisindestad.nl

Meer weten over alle ondernemers in het Landhuis in de Stad?