De sfeer van…

IMG_3539

THUISKOMEN
Theeschenkerij De Tuinkamer is je verlengde huiskamer. Het kleinschalige en persoonlijke maakt De Tuinkamer tot een plek waar iedereen zich thuis en welkom kan voelen.

SPONTANE ONTMOETINGEN
Bij Theeschenkerij De Tuinkamer kom je iedereen tegen. Of je nou aan het werk bent, op zoek bent naar ontmoetingen met andere ouderen uit de wijk, net je kinderen naar school hebt gebracht en even wilt bijkletsen, komt knutselen op woensdagmiddag, met je middelbare school vrienden een kop thee wilt komen drinken, op zaterdag deel wilt nemen aan een thee- of koffieproeverij of andere workshop, gewoon lekker in het park loopt en even wilt gaan zitten… je ont-moet!

VERWONDERING
Je gaat je verwonderen over het authentieke en originele assortiment aan thee, koffie en andere producten. En ook over het ruime aanbod aan leuke en laagdrempelige workshops. Maar vooral de omgeving, een landhuis middenin een mooi stadspark, gaat je inspireren. Dat gevoel van buiten zijn, komt ook in de inrichting van Theeschenkerij De Tuinkamer terug.

ALTIJD IETS TE DOEN
In Theeschenkerij De Tuinkamer is altijd wat te doen. Bepaalde activiteiten zullen een terugkerend patroon hebben. Een activiteiten- en ontmoetingsochtend voor ouderen uit de omliggende wijken, knutselwoensdagen voor kinderen, op vrijdagen kans voor ondernemers om hun nieuwe producten of diensten op een originele manier te lanceren en tot slot op zaterdagochtend een ruim aanbod aan workshops die met koffie, thee, lifestyle, tuin… (noem maar op!) te maken hebben.

KARAKTER
Kortom, Theeschenkerij De Tuinkamer is een plek met karakter. Door de historie van het pand en de authentieke sfeer (het pand, de omgeving, de mensen die er komen, het aanbod aan producten en diensten, de inrichting, de gastvrouw) voel je dat het echt en eigen is!

De sfeer van ‘toen’ in een stoer jasje…