Theeschenkerij De Tuinkamer stopt per 1 april

De theeschenkerij sluit na vrijdag 31 maart helaas voorgoed haar deuren. Reden om te stoppen is dat de verhuurder andere plannen heeft met de begane grond in het landhuis.

Met pijn in mijn hart schrijf ik dit bericht, want ik ga zoveel missen; de vele fans en fijne vaste gasten die me altijd een warm gevoel bezorgden, de toevallige ontmoetingen tussen mensen, de fijne sfeer, de leuke activiteiten die hebben plaatsgevonden, de mensen die spontaan over me wilden schrijven in de media, de nog altijd enthousiaste reacties van nieuwkomers, kortom…. iedereen die De Tuinkamer een warm hart toedraagt. Ik wil jullie dan ook allemaal heel hartelijk danken voor al deze mooie momenten!

Komt er een nieuwe theeschenkerij op een andere plek? Die vraag heb ik me natuurlijk ook gesteld. Het blijkt nog te vroeg om deze te beantwoorden. Het is allemaal snel gegaan en er is eerst tijd nodig om te reflecteren en dan pas te herbezinnen op eventuele nieuwe avonturen. Na 10 jaar vaste banen in loondienst was het opzetten en uitbaten van Theeschenkerij De Tuinkamer zonder enige twijfel een fantastische onderneming!

Hopelijk zie ik jullie nog in maart,

Karen