Kerstmarkt een succes

Wat was het leuk op zaterdag 10 december in en rond Theeschenkerij De Tuinkamer!

Om 10u trapten we af met een workshop ‘kerst bloemschikken’. En dan niet zo truttig, maar een prachtig kerststuk om met trots op tafel te zetten tijdens de feestdagen. Tijdens de workshop genieten van koffie en thee met uiteraard lekkere zoetigheden.

bloemschikken

Vervolgens maakten we ons op voor de kerstmarkt op het pleintje tegenover de theeschenkerij. De kraam lag vol met heerlijk lekkers van The Sweetfactory (onze huis patissier), zakjes kerst- en champagne thee, bloemstukjes en andere kleine cadeautjes. Erg jammer van het miezerige weer, maar de stemming zat er goed in!

3

In De Tuinkamer stond de zelfgemaakte gluhwein inmiddels klaar en begon het gezellig druk te worden. Vanaf het moment dat Vocal Lombok (een koor uit de wijk Lombok) begon te zingen, ging het dak eraf en barstte de theeschenkerij uit haar voegen. Filmpjes hiervan kun je zien op Facebook. De gluhwein was in 1,5 uur uitverkocht…. Volgende keer een grotere pan maken!

1    2