Theeschenkerij op UUT

Theeschenkerij De Tuinkamer wordt vermeld op UUT.nl – verliefd op Utrecht. Op UUT worden verhalen gedeeld over initiatieven en mensen die Utrecht mooi maken. UUT krijgt support van NJR – het netwerk van jongeren die ertoe willen doen – en Gemeente Utrecht.

Echt ontzettend leuk dat ze de theeschenkerij met al haar activiteiten voor de omliggende wijken, wilden toevoegen aan hun site. De schrijfster en fotografe vielen met hun neus in de boter tijdens het Thé Dansant ter viering van het eenjarig bestaan van de theeschenkerij.

THEESCHENKERIJ DE TUINKAMER: EEN ONTMOETINGSPLEK VOOR JONG EN OUD

In Oog in Al heb je bomen, water, speelplaatsen en natuurlijk een park. Maar wat je misschien nog niet hebt ontdekt is een landhuis middenin het stadspark, met daarin op de begane grond Theeschenkerij De Tuinkamer. Dit lokale initiatief werd opgericht door Karen van den Besselaar, die als ware thee- en koffieliefhebber besloot haar eigen theehuis te openen. Lees het volledige artikel.

fullsizeoutput_59a9-297x297