Kerstmarkt en kerstbloemstuk maken

Op zaterdag 10 december vindt de jaarlijkse kerstmarkt plaats tegenover het keramiek atelier in Park Oog in Al. Theeschenkerij De Tuinkamer heeft dit jaar een kraam waar je de heerlijkste kerstthee, feestelijke zoete lekkernijen van The Sweet Factory en andere cadeaus voor de feestdagen kan kopen. De kerstmarkt begint om 14u.

Diezelfde ochtend kun je van 10-12u deelnemen aan een workshop om een mooi kerst bloemstuk te maken. Vorig jaar was het een prachtige krans…. verrassing wat het dit jaar zal worden! Er zijn maar acht plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan via het contactformulier of stuur een email naar welkom@theeschenkerijdetuinkamer.nl  De kosten voor deze workshop zijn E 27,50 pp – thee en zoete lekkernijen zijn inbegrepen!

Tot slot hebben we die middag vanaf 15.30u sfeervolle muziek van een koor uit Lombok: Vocalombok. Kom genieten van deze bijzondere dag in kerstsferen!

img_4448