Eenjarig bestaan met Thé Dansant op 12 nov

Op 7 november bestaat Theeschenkerij De Tuinkamer 1 jaar! Dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan en graag samen met jou vieren. Als vaste klant, als liefhebber van thee, of fan van de prachtige locatie… je bent welkom! Theeschenkerij De Tuinkamer bestaat dan wel 1 jaar, bijna 100 jaar geleden zat er ook een theehuis in het mooie landhuis.

Daarom vieren we het eenjarig bestaan in stijl, met een Thé Dansant [een danspartij die vroeg begint en waarbij vanouds thee werd geserveerd]. Om 15u zal de theeschenkerij haar deuren openen en is de ruimte omgetoverd tot een dans salon uit de twintiger jaren van de vorige eeuw. Salon- en Dansorkest Decadentia verzorgt de muziek, passend bij deze sferen. Uiteraard wordt een breed scala aan thee geserveerd, met heerlijke zoete hapjes. Het is extra leuk als je een accessoire passend bij het thema (denk aan Roaring Twenties, vintage) draagt, maar het hoeft natuurlijk niet!

 

the-dansant