Live muziek op zaterdagmiddag 10 september

Op zaterdagmiddag 10 september klinkt er onder de noemer ‘Muziek in ’t Park’ weer live muziek in Theeschenkerij De Tuinkamer! Tijdens deze muzikale middag brengen tussen 15u en 17u De Borrelmeisjes de mooiste liedjes ten gehore.

Dit akoestische duo uit Lombok speelt een mix van Franse chansons, Nederlandstalig en Engelse Folk. Tijdens dit live optreden kun je gewoon komen genieten van de heerlijkste verse thee, barista koffie, biologische sapjes, verrassende frisdranken en zelfgemaakte taartjes. In deze ongedwongen sfeer met fijne achtergrondmuziek gaan De Borrelmeisjes desgewenst langs de tafels voor interactie met de gasten, en krijgen de gasten zelfs een bescheiden rol in het optreden als ze dat willen.

Graag tot 10 september!

 

De Borrelmeisjes in De TuinkamerCynthia op gitaar en Caroline achter de piano in De Tuinkamer tijdens Muziek in ’t Park op 13 februari