De Tuinkamer in UITagenda juni

Met trots laat ik weten dat De Tuinkamer weer een mooie vermelding in de UITagenda van juni heeft! Nog maar ruim een half jaar open en nu al genoemd tussen gevestigde namen (en niet de eersten de besten) als Goeie Louisa en Spa Sereen. Wat een eer, wat een eer…

Voor degenen die niet de UITagenda lezen (er liggen er natuurlijk genoeg in De Tuinkamer), hierbij de alinea over De Tuinkamer:

‘In Park Oog in Al ligt het ruim driehonderd jaar oude bakstenen landhuis waarin nu Theeschenkerij De Tuinkamer is gevestigd. Midden tussen het groen aan de Oude Rijn, lijk je Nederland in te ruilen voor een Engelse buitenplaats. Zodra de zon begint te schijnen wordt het terras buitengezet, hier kun je als een ware Britse lady of lord alle twaalf theesoorten uitproberen, om vervolgens te dubben of je gaat voor de stroopwafelcake, of toch veilig kiest voor een ouderwets stuk boterkoek.

Vermelding in UITagenda Utrecht juni nummer