Workshop 14 mei ‘BeYOUtiful’

Herken je het dat je soms meerdere keren op een dag gecomplimenteerd wordt met je outfit? Dan is het een outfit die zo goed bij je past dat je stralend de dag doorgaat. Dat willen we toch eigenlijk elke dag?!

Tijdens de workshop BeYOUtiful op zaterdag 14 mei laat DressCoach Glancy van Elst je op praktische wijze zien hoe je je het beste kunt kleden – met als doel je te laten stralen, ook van binnen. Je gaat o.a. een moodboard maken, er is gelegenheid om miskopen met elkaar te ruilen, je kunt persoonlijk styling advies krijgen en je gaat na afloop met het boek ‘Voel je fantastisch’ naar huis. Alles in de fijne setting van de theeschenkerij, onder het genot van heerlijke koppen thee en zoete lekkernijen.

Er zijn maar acht plaatsen beschikbaar voor deze workshop op zaterdag 14 mei van 10 – 12u, dus wees er snel bij! Aanmelden kan tot 11 mei via
welkom@theeschenkerijdetuinkamer.nl

Kosten voor de workshop, inclusief boek en consumpties zijn E 27,50 pp.

Dresscoach

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

One thought on “Workshop 14 mei ‘BeYOUtiful’

Comments are closed.