Lunch in De Tuinkamer

Vanaf vrijdag 1 april kan er geluncht worden in Theeschenkerij De Tuinkamer! De vaste gasten hebben er even op moeten wachten… maar nu de grote keuken dan eindelijk af is en er in maart is proefgedraaid, kan Diana van The Sweet Factory haar passie uitoefenen vanuit deze gloednieuwe keuken. Naast de taarten en cakes die ze al bakte voor De Tuinkamer, gaat ze nu ook de lunch bereiden.

Deze zogenaamde ‘lichte lunch’ bestaat uit verschillende soorten knapperige broodjes met vers gemaakt beleg, zoals een huisgemaakte tonijnsalade, eiersalade, Utrechtse grachten kaas, heerlijke zalm… Per dag een beperkte keuze, maar wisselend aanbod. Met altijd keuze uit een tosti van dik knapperig brood. Af en toe eens een zelfgemaakte soep. Met uiteraard advies over welke thee je erbij kunt drinken. Melk, jus d’orange, sapje of koffie kan natuurlijk ook. Laat je verrassen en verwennen!

LUNCH