Workshop ‘MINDER MOE’ 12 maart

Ook graag MINDER MOE?

Dat willen we natuurlijk allemaal! De winter is bijna voorbij, de lente begint te kriebelen. Maar wat is het toch lastig om je leven en je lichaam in balans te brengen en te houden…

Tijdens deze informatieve workshop – waarbij het vooral ook een gezellige ochtend wordt! – geeft life coach en orthomoleculair & natuurgeneeskundig therapeut Derek Brouwer praktische tips. Naast de theorie gaat hij vooral op een pragmatische manier in op de volgende thema’s:

1) mentale balans en het creëren van me-time

2) gezonde voeding

3) op een verantwoorde en leuke manier bewegen en ontspannen

Gezonde voeding

Gun je je deze ochtend voor jezelf om daarna fit(er) en energiek(er) door het leven te gaan? Meld je dan snel aan voor deze workshop op zaterdagochtend 12 maart van 10u – 12.30u. Inclusief diverse theesoorten en verantwoorde lekkernijen zijn de kosten voor deze workshop E 27,50.

Aanmelden kan via het contact formulier op deze website of via welkom@theeschenkerijdetuinkamer.nl. Hier kun je ook terecht voor meer informatie over de onderwerpen die in de workshop aan bod komen.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 thoughts on “Workshop ‘MINDER MOE’ 12 maart

 1. Goedemiddag Karen,

  Gaan willen wij ( 4 personen) deelnemen aan jullie leuke workshop zaterdag a.s.
  Is dit mogelijk?

  Ik hoor graag van je.

  Vriendelijke groet,

  Elisah

  1. Dag Elisah,

   Wat leuk dat jullie met een clubje willen deelnemen aan de workshop van zaterdagochtend! Ik heb nog net niet voldoende aanmeldingen, dus ik wacht morgen nog even af en dan hoor je uiterlijk vrijdagochtend of de workshop doorgaat. Is dat goed?

   Groeten Karen

Comments are closed.