Kinder workshop keramiek 9 maart

Op woensdagmiddag 9 maart organiseert Theeschenkerij De Tuinkamer samen met Anita Rovers van het keramiek atelier in Park Oog in Al een workshop voor kinderen vanaf 6 jaar. De kinderen kunnen op een laagdrempelige manier kennismaken met het werken met klei en gaan leuke lente vogeltjes maken. De workshop begint om 15u en duurt tot 16.30u. Natuurlijk onder het genot van een glaasje limo en een lekker koekje!

Na afloop gaan de kunstwerkjes bij Anita in het atelier in de oven en kan het een weekje later opgehaald worden. De kosten voor deze workshop zijn E 15 per kind. Aanmelden kan via een reactie op de website of per mail naar welkom@theeschenkerijdetuinkamer.nl

kinderfeestje

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

One thought on “Kinder workshop keramiek 9 maart

  1. Elise (8 jaar) wil graag meedoen met de kinderworkshop Keramiek morgen. Kan dat nog?

    Groet,
    Rineke

Comments are closed.