Theeschenkerij De Tuinkamer op de radio

Afgelopen vrijdag, 22 januari, kwam een verslaggever van RTV Utrecht – Radio M – polshoogte nemen in De Tuinkamer. Naast de vele koffietentjes waren ze wel benieuwd naar de pas geopende theeschenkerij. Ik was voorbereid op vragen over de theeschenkerij, over thee in het bijzonder, over ondernemen samen met andere ondernemers in het bijzondere pand… maar de verslaggever bleek meer geïnteresseerd te zijn in de locatie zelf, de historie van het pand, en tot slot de omgeving. Met als resultaat dat de rode draad van het verhaal uiteindelijk over de zoektocht naar geluk ging. Volg je het nog? Nieuwsgierig geworden naar het bijzondere verloop van dit radio interview? Luister dan een uurtje mee naar Radio M, het programma Aan Tafel op vrijdagmiddag 22 januari om 12u.