Boekpresentatie ‘Geluk in 8 koppen thee’

2016, het nieuwe jaar is begonnen. Tijd om vooruit te kijken, goede voornemens uit te voeren, balans te zoeken en geluk te vinden!

Irene van Gent heeft hier een boek over geschreven, met de titel ‘Geluk in 8 koppen thee’. Waar kan ze dit boek beter presenteren dan in Theeschenkerij De Tuinkamer? De boekbespreking vindt plaats op zaterdag 23 januari, om 10.30u.

Irene vertelt over de inhoud van haar boek, over het schrijven ervan met alle ups & downs en is er om jouw vragen te beantwoorden. Dit alles onder het genot van heerlijke kopjes thee en zoete lekkernijen. En je gaat na afloop met haar boek naar huis! Dan moet het goed komen met dit nieuwe jaar….

Als je interesse is gewekt, kun je me mailen om je aan te melden of voor meer informatie.

Het boek Geluk in 8 koppen thee
Het boek Geluk in 8 koppen thee
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

4 thoughts on “Boekpresentatie ‘Geluk in 8 koppen thee’

  1. Beste W.H. Steijling,

   Dank voor de aanmelding. Hierbij wil ik u informeren dat het arrangement boekbespreking incl thee en lekkernijen E 12,50 p.p. kost. Indien u het boek na afloop wilt aanschaffen, betaalt u niet E 19,95 maar E 15.

   Graag tot zaterdagochtend 23 januari, om 10.30u,

   Karen van den Besselaar
   Theeschenkerij De Tuinkamer

  1. Beste D.L.,

   Dank voor de aanmelding. Hierbij wil ik u informeren dat het arrangement boekbespreking incl thee en lekkernijen E 12,50 p.p. kost. Indien u het boek na afloop wilt aanschaffen, betaalt u niet E 19,95 maar E 15.

   Graag tot zaterdagochtend 23 januari, om 10.30u,

   Karen van den Besselaar
   Theeschenkerij De Tuinkamer

Comments are closed.