Kerstmarkt 12 december

Santa's choiceOp zaterdag 12 december is er Kerstmarkt vlak voor de deur van Theeschenkerij De Tuinkamer, middenin Park Oog in Al. De Kerstmarkt begint om 14u en eindigt om 18u. In De Tuinkamer is die ochtend, als opmaat naar de Kerstmarkt, een workshop bloemschikken. Er zijn nog 2 plekjes vrij!

De Theeschenkerij is al helemaal in kerstsfeer – kom zaterdag genieten van een heerlijk kopje of potje kerstthee, een feestelijke chocolade tulband, of kom een mooi kerstpakket of kerstgeschenk kopen.

Kaarsen

Tulband

Verpakte kerstthee

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *