Aankondiging workshops

Nu de eerste week open bijna achter de rug is, is het tijd om de workshops en activiteiten die in Theeschenkerij De Tuinkamer gaan plaatsvinden, aan te kondigen. Dit staat tot eind van het jaar op het programma:

Zaterdag 21 november ‘Muziek in het Park – ontmoet je muzikale buurtgenoten’. Tijdens deze muzikale middag (van 15u – 17u) kun je als aangemelde deelnemer je muzikale talent ten gehore brengen in de vorm van een mini optreden (hoeft niet! alleen als je het leuk vindt), maar daarnaast ook speed daten met je muzikale buurtgenoten om muzikale ervaringen uit te wisselen. Aanmelden kan tot 18 november.

Zaterdag 28 november en woensdag 2 december ‘Help de Sint een handje, maak je eigen chocoladeletter’ Voor kinderen van 6-10 jaar zelf een chocoladeletter maken en versieren. Op zaterdag van 13u-14u en op woensdag van 13.30u – 14.30u. Maximaal 8 deelnemers per workshop, dus wees er snel bij!

Zaterdag 12 december ‘Bloemschikken 2.0, thema Kerst’ – bij bloemschikken denk je misschien aan truttig, maar niet in Theeschenkerij De Tuinkamer! Na twee uur (met natuurlijk koffie/thee en zoete lekkernijen) werken en gezelligheid ga je met een prachtig kerststuk naar huis. Ook hier maximaal 8 deelnemers. De workshop is van 10 – 12u en om 14u begint de kerstmarkt op de parkeerplaats tegenover het keramiek atelier.

Zaterdag 19 december ‘Chocolade workshop’ Leer alles over chocola en maak daarna zelf chocolade (en meteen goede sier als je dit serveert tijdens de feestdagen!). Deze workshop begint om 10.30 en duurt tot ongeveer 12.30 Schrijf je snel in, want met 8 deelnemers is ook deze workshop vol!

Dinsdag 22 december ‘Kerstconcert voor de allerjongsten’ Dit kerstconcert wordt georganiseerd voor de kleintjes van 0-6 jaar en is een hele belevenis! Speciaal toegespitst op de kleintjes vanuit de expertise van Muziek op Schoot. Je kunt je aanmelden voor het concert om 9.30u of voor 11u. Het concert duurt ongeveer 40 minuten met daarna nog 15 minuten ‘meet & greet’.

Voor aanmelden, meer informatie en de aan de activiteiten verbonden kosten kun je altijd bij mij achter de toonbank terecht, maar een mail sturen naar welkom@theeschenkerijdetuinkamer.nl kan natuurlijk ook!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 thoughts on “Aankondiging workshops

 1. Ik meld me ook maar even officieel aan 🙂
  Ben benieuwd of er al iemand gereageerd heeft??
  Kan ook zijn van niet vanwege een drukke periode met sint ed?
  Anyways, ik ben er bij en wil wel een mini optreden doen.
  Een of twee nummers zelf en een of twee nummers met buurvrouw Caroline.
  Grts Cynthia

 2. Graag geef ik me op voor de chocoladeworkshop op 19 demceber a.s.

  M.v.g.
  Marion
  0654907067

Comments are closed.