Partners met passie

Theeschenkerij De Tuinkamer werkt samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige leveranciers. Met een eigen identiteit, een excellente kwaliteit, passend bij de laatste trends op het gebied van eten en drinken.

Thee van de Teabar – als echte theeliefhebber vind je hier meer dan 100 soorten thee en de mooiste thee accessoires. Theeschenkerij De Tuinkamer heeft er 10 voor je geselecteerd, biedt een wisselend assortiment en verkoopt ook thee verpakt voor thuis.

Koffie van Het Koffielab – koffie voor fijnproevers, gebrand in een lokale branderij in Breukelen

Biologisch sap van De Olmenhorst – de meest pure sappen komen van dit mooie fruitteeltbedrijf. Theeschenkerij De Tuinkamer heeft gekozen voor het aanbod van appelsap, perensap en appel & zwarte bes.

Frisdrank van Fentimans – Fentimans maakt zijn frisdranken door middel van botanical brewing.
Hierbij worden natuurlijke, botanische ingrediënten zoals plantenwortels, boomschors en bloemen in grote koperen ketels zachtjes gekookt. Diep gelaagd, intens en verfrissend.

Water – voor zowel de thee als de koffie wordt het water dat Theeschenkerij De Tuinkamer gebruikt, gefilterd. Voor de karaffen water die we schenken, hebben we een speciale kraan met gezuiverd water. Dit past in het duurzame karakter van de theeschenkerij, want plastic en glazen flessen zijn hierdoor niet meer nodig.

Voor de zoetige lekkernijen werkt Theeschenkerij De Tuinkamer samen met kleinschalige leveranciers, die zelfs uit de wijk komen waar de theeschenkerij is gevestigd. De taarten en cakes worden gebakken door The Sweetfactory, de chocolade (ook voor de chocolademelk!) komt van Chocoladesteenwinkel en koek wordt gebakken door bakkers met een verstandelijke beperking van De Koekfabriek.

Theeschenkerij De Tuinkamer is trots op de samenwerking met deze partners met passie!